Basketbal voor iedereen!

balenvoeten

Basketballen is voor iedereen en je speelt het overal! In Zeewolde zijn er verschillende veldjes waar je al lekker met 1 tegen 1 aan de slag kan, maar 3 tegen 3 is ook helemaal hot, (kijk maar eens op facebook ). Het is een sport voor jongens en meiden, wedstrijdspelers en recreanten, oud en jong. Wil jij het eens proberen, doe gerust een paar keer gratis mee. Wil je meer informatie, kijk op de pagina Meedoen! of mail naar ledenadministratie.De allerkleinste trainen op woensdagmiddag in de Zeewolderhoek, van 17.00 tot 18.15 uur, is iedereen van 7 jaar of jonger welkom om met ons mee te doen. We springen, rennen en doen leuke spelletjes met de bal! Kom je een keertje meedoen?

meidenGraag willen wij nog meer meiden bij onze club verwelkomen. Ben jij een sportieve meid tussen de 6 en 60 jaar die van bewegen en gezelligheid houdt? Dan is onze basketbalvereniging misschien wel wat voor jou. Meld je aan via balzoektvrouw@desnipers.nl

Alleen trainen, gewoon lekker een potje spelen, ook dat kan. Op dinsdagavond trainen de recreanten in de Zeewolderhoek vanaf 21.15. Loop een keer binnen en schiet een balletje.