De Snipers Dames 1 – landelijk niveau

Vanaf het seizoen 2017-2018 heeft De Snipers een dames 1 team, dat zal spelen op landelijk niveau, 2de divisie. Een geweldige kans voor zowel Zeewolde als De Snipers, als de dames. Wij hopen hiermee ook meer te kunnen betekenen voor de basketbal sport, hiermee leden te behouden, zorgen dat de jeugd na hun studie weer terug komt naar Zeewolde (of zelfs tijdens de studie blijft spelen) en mogelijk meer dames bij De Snipers te krijgen.

Dit damesteam heeft afgelopen seizoenen bij BAS gespeeld, is een paar keer kampioen geworden en willen nu toch echt de stap maken naar de 2de divisie. Afgelopen week hebben de Dames en trainer Erik kennis gemaakt met het bestuur van De Snipers en hebben voor de eerste keer getraind in de Zeewolderhoek. Het dames team bestaat uit 12 dames: Maaike, Cindy, Allison, Angela, Jacky, Loraine, Annika, Astrid, Nicole, Erica, Jenneke en Tatiana. Zij worden gecoacht door Erik Raterink (BT4 trainer). Kijk op de facebookpagina van Dames 1: https://www.facebook.com/damesDeSnipers/

Het feit dat de dames komen, geeft de vereniging ook een impuls op het gebied van kader en leden die kunnen fluiten en organiseren.

Het bestuur en de dames hebben er zin in,