Basketbal voor iedereen!

balenvoeten

Basketballen is voor iedereen en je speelt het overal! In Zeewolde zijn er verschillende veldjes waar je al lekker met 1 tegen 1 aan de slag kan, maar 3 tegen 3 is ook helemaal hot, (kijk maar eens op facebook ). Het is een sport voor jongens en meiden, wedstrijdspelers en recreanten, oud en jong. Wil jij het eens proberen, doe gerust een paar keer gratis mee. Wil je meer informatie, kijk op de pagina Meedoen! of mail naar ledenadministratie. Lees verder “Basketbal voor iedereen!”

fluit- en Tafelschema

Hieronder vind je het korte fluit-en tafelschema voor  komend weekend, maar natuurlijk zie je alles ook in je App!   Als je niet kan fluiten of tellen, dan zorg je zelf voor vervanging.   Kom je niet opdagen dan, dan laat je je mede scheidsrechter of teams in de steek.
Wedstrijddatum Tijd Thuis team Uit team Veld Tafelaar – 1 Tafelaar – 2 24 sec klok Scheidsrechter 1 Scheidsrechter 2
17-02-18 16:15 De Snipers X14 2 (VR) B.A.S. X 14 1 (VR) Veld 1 Prummel, Tirza Westerlaken, Niels n.v.t. Verton, Vincent Hodziç, Chanella
17-02-18 16:15 De Snipers X12 1 Lay Back Kampen X12 1 Veld 2 Slingerland, Lieke Verleun, Kim n.v.t. Scheppingen, Ruben van Dirar, Manou
17-02-18 18:00 De Snipers MSE 1 Lay Back Kampen MSE 1 Veld 1 Hoving, Joost Vera Quimi, Tatiana n.v.t. Brunia, Erica Westerneng, Loraine
17-02-18 18:15 De Snipers V18 1 (VR) Twente Buzzards V18 1 Veld 2 Mulder, Finn Pol, Angela van de n.v.t. Zwerver, Jacky Pol, Astrid van de
17-02-18 20:30 De Snipers VSE 1 BV Orca’s VSE 1 Veld 1 Beitsma, Patrick Graaf, Eric Jan de Feenstra, Wouter bond bond

Grote Club Actie goed verlopen

In September en Oktober hebben veel teams weer hun best gedaan om loten te verkopen voor de Grote Club Actie. Het opgehaalde bedrag geeft De Snipers weer de mogelijkheid om nieuwe tributen aan te schaffen, zoals nieuwe ballen voor de jeugd. In totaal zijn er 268 loten verkocht en is er een geweldig bedrag van €627,40 opgehaald.
De trekking heeft reeds in december 2017 plaats gevonden.

Daarnaast hebben we voor de jongste jeugd de “zakgeld actie” om zo veel mogelijk loten te verkopen. Binnenkort meer nieuws over de uitbetaling van het zakgeld.
Zie hieronder de verkochte aantallen per team:

U10: 57 loten
U12: 94 loten
U14: 44 loten
U16: 4 loten
U18-2: 26 loten
MU18: 4 loten
Dames 1: 19 loten
Heren 1: 20 loten

WAAROM MOEILIJK DOEN, ALS HET SAMEN KAN

Het bestuur zoekt nog hulp. Onze vraag is: “Wat kan jij voor de vereniging betekenen?”

  • “Coördinator” trainers en coaches
  • “Coördinator” Scheidsrechterszaken
  • Ondersteuner wedstrijdsecretariaat

Vragen? Remco van Meerveld, Mieke van der Linden, Conny Verleun
De nieuwe statuten zijn geaccordeerd in de Algemene Leden Vergadering van juni 2017 en door de NBB, nu moeten deze nog vastgesteld worden bij de notaris. Wie kent een notaris die dit voor de vereniging kan doen, voor een zacht prijsje (of als sponsoring)?

 

We zien graag jong en oud, spelers en oud spelers, competitie en recreanten, ouders en kinderen op het oliebollentoernooi. Niet spelen? Kon dan toch voor een oliebol en een gezellige avond.

 

Namens het bestuur en de U18-1

Streetball Masters Tour en STAR clinic in Emmeloord

Zaterdag 30 december in Bosbadhal

Streetball Masters Tour en STAR clinic in Emmeloord

Basketbalvereniging Ceres uit Emmeloord organiseert zaterdag 30 december, samen met de NBB, één van de landelijke voorronden van de Streetball Masters Tour; het Nederlands kampioenschap 3×3 basketbal. Daarnaast wordt deze dag ook een STAR-clinic voor jeugdleden t/m 13 jaar gehouden in de Bosbadhal in Emmeloord! Schrijf je zo snel mogelijk in en doe mee!

Er zijn tijdens het toernooi twaalf leeftijdscategorieën, waaronder voor de jeugd U10 en U13 (Mix) en U15, U18, U23 en 23+ voor zowel mannen en vrouwen. De winnaars plaatsen zich voor de finale die in de zomer van 2018 wordt gehouden. Voor meer informatie kun je terecht op www.basketball.nl/3×3-basketball/inschrijven. Het inschrijfgeld per team bedraagt veertig euro. Spelers krijgen in ieder geval een mooi basketbalshirt dat op de dag van het toernooi wordt uitgedeeld.

Voor meer informatie: https://www.basketball.nl/jeugd/star/star-dag en https://www.basketball.nl/3×3-basketball

Kerstclinic Landstede weer op twee dagen

Traditiegetrouw organiseert Landstede Basketbal ook dit jaar de Kerstclinic. Net als vorig jaar wordt de clinic voor basketballers in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar op twee dagen gehouden. “De afgelopen jaren was de clinic steevast een groot succes en moesten we zelfs kinderen teleurstellen. Vorig jaar konden we daar op anticiperen door de clinic op een tweede dag nogmaals te organiseren. Dit jaar hebben we besloten om direct twee dagen aan te bieden”, aldus de organisatoren Ton Grit en Mathieu ten Dam.

 

Op zowel vrijdag 29 als zaterdag 30 december start de clinic in het Landstede Sportcentrum om 10.00 uur en wordt rond de klok van 15.00 uur afgesloten. Organisator van de Kerstclinic is ook dit jaar Landstede Basketbal, in samenwerking met Basketball Academy Zwolle en het Centre for Sports & Education. Deelname kost 45 euro per persoon. “Voor dat geld krijgen de deelnemers naast de geweldige basketbalervaring een eigen t-shirt, een custom-made basketbal en een uitgebreide lunch voor tussen de middag.

 

Dus wil jij een fantastische dag beleven met de spelers en coaches van Landstede Basketbal? Meld je dan aan voor één van de twee dagen. Aanmelden kan door te mailen naar landstedekerstclinic@hotmail.com. Vermeld in de mail jouw naam en geboortedatum en natuurlijk voor welke dag jij je aan wil melden. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van jouw aanmelding met alle aanvullende informatie over die dag.”

Pagina 1 van 41234