Basketbal voor iedereen!

balenvoeten

Basketballen is voor iedereen en je speelt het overal! In Zeewolde zijn er verschillende veldjes waar je al lekker met 1 tegen 1 aan de slag kan, maar 3 tegen 3 is ook helemaal hot, (kijk maar eens op facebook ). Het is een sport voor jongens en meiden, wedstrijdspelers en recreanten, oud en jong. Wil jij het eens proberen, doe gerust een paar keer gratis mee. Wil je meer informatie, kijk op de pagina Meedoen! of mail naar ledenadministratie. Lees verder “Basketbal voor iedereen!”

fluit- en Tafelschema

Hieronder vind je het korte fluit-en tafelschema voor  komend weekend, maar natuurlijk zie je alles ook in je App!

Datum Tijd Thuis team Uit team Veld Tafel – Sheet Tafel – Scorer 24 sec klok Scheidsrechter 1 Scheidsrechter 2 Begeider
18-11-17 16:15 De Snipers V18 1 Landstede Basketbal ZAC V18 1 Veld 2 Graaf, Eric Jan de Feenstra, Martin n.v.t. Scheppingen, Ruben van Beitsma, Patrick
18-11-17 16:15 De Snipers X12 1 B.A.S. X12 2 Veld 1 Dalen, Reinoud van Feenstra, Wouter n.v.t. Jonge, Jeroen de Zanden, Roel van der
18-11-17 18:00 De Snipers MSE 1 BV Orca’s MSE 2 Veld 1 Dirar, Manou Hodziç, Chanella n.v.t. Doornbos, Peter Otten, Jelle
18-11-17 18:00 De Snipers X14 2 Volic X14 1 Veld 2 Seine, Mariska Slingerland, Lieke n.v.t. Verleun, Kim Prummel, Tirza

wedstrijd!

Aan iedereen het verzoek: als jij weet hoe de tablet en App werkt, leg het je teamgenoot ook uit. Leon zal aanwezig zijn, als achtervang en voor evt. uitleg.

fluit tafel 2017 Klik hier voor het totaal overzicht

Nationaal Basketball Congres 2017

Omcirkel 25 november alvast in uw agenda, want de Nederlandse Basketball Bond (NBB) organiseert op deze dag voor het derde jaar op rij het Nationaal Basketball Congres (NBC). Na succesvolle edities in de Sporthallen Zuid in Amsterdam (2015) en het Landstede Sportcentrum in Zwolle (2016) zal het NBC dit jaar op 25 november  in het Topsportcentrum in Almere plaatsvinden. Inschrijven kan via deze link en  graag ook melden aan de penningmeester@desnipers.nl.

Zoals gebruikelijk staat het ochtenddeel in het teken van de Algemene Vergadering (AV). Nieuw op het programma zijn de thematafels, waarbij u zich kan aanmelden om in een groep van 10 personen om tafel te gaan met diverse partners van de NBB. In de middag worden er diverse boeiende workshops georganiseerd voor bestuurders, trainers, coaches en scheidsrechters.  Tevens zal er een voorronde van de populaire 3×3 basketball tour Streetball Masters georganiseerd worden in het Olympiakwartier, enkele meters van het Topsportcentrum verwijderd. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel, waarbij er ruimte is voor bezoekers om met elkaar in gesprek te gaan.

Voor het programma en meer informatie klik hier.

 

App updates

De App wordt regelmatig nog ge-update, voor de vereniging-tablets in de zaal wordt geregeld zodat deze altijd de laatste update heeft, voorlopig even door Leon (binnenkort wordt meer duidelijk waar de tablets op te halen zijn voor de wedstrijd). Update hem op je eigen telefoon ook regelmatig.

15 sept 2017 is op android de nieuwste update geplaatst, voor meer info, klik hier.

Eerste wedstrijden en App

De eerste wedstrijden worden gespeeld in het weekend van 16 september. Tijdens de bootcamp van 9 september is veel uitgelegd over de digitale wedstrijd sheet en de App.

Download nu de App en weet meer over jouw wedstrijden, wanneer je moet fluiten of tafelen. Hoe werkt het allemaal: kijk op de pagina: wedstrijden.

Voor de eerste wedstrijd moeten alle spelers hun pasfoto hebben ingevoerd in de App. Lukt dat niet, zorg er dan voor dat je bij de wedstrijd een legitimatiebewijs bij je hebt.

Pagina 1 van 3123