Tablets werken goed – scheidsrechters ruilingen

De sheets bij de wedstrijden zijn begin dit seizoen vervangen door tablets en een App. De Snipers hebben de tablets al vroeg in het seizoen geadopteerd. Dit heeft natuurlijk in het begin geleid tot uitdagingen, maar al snel bleek dat dit toch erg handig en snel werkt. Tussendoor zijn verschillende updates gekomen, die bugs etc opgelost hebben.

De indeling van scheidsrechters en tafelaars wordt via sportlink ingevoerd in de App. Daarmee kunnen leden en scheidsrechters zien wanneer ze moeten fluiten of tafelen, maar kunnen scheidsrechters ook de wedstrijd bv accorderen. Nu wordt natuurlijk wel eens van fluitbeurt gewisseld, maar die worden dan niet verwerkt in de App. Wij willen de scheidsrechters oproepen om altijd 15 minuten voor de wedstrijd aanwezig te zijn en dan in de App de gegevens te controleren en evt dus te wijzigen. Op de website staat meer informatie: http://desnipers.nl/spelen/Afbeeldingsresultaat voor basketbal sportlink