Concept teamindeling / eindeseizoentoernooi

De laatste wedstrijden zijn nog maar net gespeeld, of de opzet voor het nieuwe seizoen moet al weer bijna klaar zijn. Het is gebruikelijk bij De Snipers dat er na de meivakantie gestart wordt met trainingen in de nieuwe concept teamindeling. Deze periode gebruiken de trainers om te kijken of dit de goede teams zijn en dus kunnen er nog altijd verschuivingen plaats vinden.

De oproep van het bestuur is dan ook: lijkt deze concept teamindeling niet zo leuk, zijn er zaken die je (voor jou) anders wilt: Ga in overleg met de trainer(s) of neem contact op met tc@desnipers.nl. Het doel van De Snipers is dat iedereen kan genieten van en mee kan doen aan de mooie sport basketbal.

Het komende seizoen biedt vele mooie ontwikkelingen waardoor het trainingsschema aangepast is. Het bijgevoegd schema geldt voor de maanden mei en juni (start vanaf 14 mei). Het uitgangspunt is dat ieder team op de dinsdag of woensdag een teamtraining heeft en op de donderdagavond worden enkele gezamenlijke trainingen georganiseerd, specifiek voor techniek. Voor het nieuwe seizoen zullen we op zoek moeten naar meer zaalruimte en wordt het schema dan weer aangepast.

We zoeken voor het nieuwe seizoen (en liefst zsm):

  • Een trainer voor de U12
  • Een trainer voor de U18-2
  • Hulptrainers vanuit de jeugd voor de U8, U10, U12 en U14
  • Een coördinator voor de technische commissie (trainers en teams coördinatie)

Noteer zaterdag 9 juni 2018 voor het “Eindeseizoentoernooi”. In de middag wordt er een clinic georganiseerd door spelers uit de Eredivisie, daarna huldigen we de kampioenen en de nieuwe scheidsrechters met hun diploma. ’s Avonds wordt er weer heerlijk een balletje gegooid. Houdt de website en facebook in de gaten voor de details.

Trainingschema mei-juni 2018

teamindeling 2018