Snipers- Twente Buzzards

Na een maandje rust was het weer tijd voor een thuiswedstrijd. Dit keer namen de dames het op tegen de Twente Buzzards uit Hengelo. Helaas moest Jenneke i.v.m een rugblessure deze wedstrijd uitzitten. Gelukkig hadden we deze keer een goede vervanger mee, Lianne, was bereid om de wedstrijd mee te spelen.

We begonnen zwak, verdediging stond niet goed, communicatie was er nauwelijks en binnen no time stonden we met 2-6 achter. De scores vielen aan onze kant ook niet. Einde 1e kwart stond het 6-11. ( alle 6 punten kwamen van Lianne)
Begin 2e kwart ging het qua scoren gelijk op. Cindy en Erica beginnen met scoren, maar helaas was de verdediging nog niet goed genoeg om de Buzzards af te stoppen. Met de rust stond het 19-28.
In de rust werd en afgesproken om harde en met meer passie te verdediging, maar aan het begin van het derde kwart gaven we nog 3 punten weg. Daarna kwamen we los, na goede scores van Erica, Jacky en Britte kwamen we op voorsprong 32-31. We kwamen de afspraken na in de verdediging en stonden keihard te werken. Echter verzwakten we daarna wat waardoor de stand van eind 3e kwart het 33-35 stond.
We begonnen het 4e kwart wat matig, maar door onderandere een lekker driepunter van Jacky stond het gelijk 38-38. Daar zag je dat de dames moe werden, zelfde gelde ook voor de tegenstander, maar de tegenstander was nog net wat scherper dan ons en liep al snel weer uit. Helaas konden we hier niet tegen op. Eindstand 47-53.
De punten verdeling zag er al volgt uit: de topscorer was Jacky met 14 punten (8 in het laatste kwart), Lianne en Cindy waren allebei goed voor 10 punten, Erica had er 9 en Britte scoorde er 4.