15 juni Eindeseizoenstoernooi

Zaterdag 15 juni as. is weer het afsluit toernooi van het seizoen 2018-2019. Dit is een toernooi waarbij alle leden, oud leden en sniperfans voor zijn uitgenodigd. Het toernooi is verdeeld over de middag en de avond.

In de middag is het toernooi voor de kids uit de U-14 en lager en natuurlijk zijn ook de ouders hiervoor van harte uitgenodigd. Dit toernooi begint om 15:00 en is rond 17:30 weer afgelopen.

Voor de sporters van de U-16 en hoger is het toernooi van 18:30 tot ongeveer 23:00. We zouden het fijn vinden om op de aangegeven starttijd ook echt te beginnen en dat iedereen dan ook echt aanwezig is, zodat er teams gemaakt kunnen worden.

Naast dat er fantastische toernooien op de planning staan, worden de kampioenen van dit seizoen ook gehuldigd. Kortom een fantastische avond vol plezier, sportiviteit en competitie. Voor spelers en ook oud spelers.