Dames

Bal zoekt vrouw

Graag willen wij nog meer meiden bij onze club verwelkomen. Ben jij een sportieve meid tussen de 6 en 60 jaar die van bewegen en gezelligheid houdt? Dan is onze basketbalvereniging misschien wel wat voor jou.

Aanmelden voor trainingen kan via balzoektvrouw@desnipers.nl

Basketball is een super sport ook voor dames! Lees maar eens deze interviews.

Hallo, ik ben Jacky.Jacky

Ik vind basketbal zo leuk omdat het een hele actieve sport is. In een wedstrijd sta je niet zoveel stil. Dat komt omdat je met je hele team aan het aanvallen of aan het verdedigen bent. Je doet dus niet het één of het ander, wat bij andere teamsporten soms zo is, maar juist allebei. Wat ik ook zo leuk vind aan basketbal is, dat hoe beter je wordt hoe meer gave trucjes je kan leren om je tegenstanders voorbij te spelen.

Omdat je bij basketbal verschillende posities hebt hoef je niet overal heel goed in te zijn. Iedereen heeft haar eigen kwaliteiten in het veld. Op die manier kom je samen tot een score. En dat samenspelen en op elkaar inspelen (zodat je elkaar altijd kan vinden in het veld) vind ik heel erg mooi.

~Jacky

ChanellaIk vind basketbal een zeer leuke , energieke team sport waar je nooit uitgeleerd bent en het altijd spannend is”.

~ Chanella

NicoleBasketbal is een gezellige teamsport. Als je niet gemotiveerd bent om alleen te gaan sporten dan is basketbal de oplossing. Er zit veel variatie in en je kunt al je energie erin kwijt. Ook hebben we in de kleedkamer altijd nog veel plezier. Dat is het leuke aan basketbal.

~ Nicole

 LiekeHey allemaal, Zoals jullie waarschijnlijk al weten is dat ik op basketbal zit. Ik ben door een vriend op basketbal terecht gekomen en ik vind basketbal een hele leuke sport omdat ik het erg leuk vind om in een team sport te zitten en het is niet zoals andere sporten. Ik vind dat ik bij basketbal lekker mijn energie kwijt kan. Ik heb er ook goeie vrienden gemaakt en ik vind dat we een hechte vereniging zijn.

~ Lieke

Waarom basketbal? KimOmdat ik graag op een stoere sport wilde zonder gezeur over gebroken nagels. Basketbal is echt de leukste sport die er is!

~ Kim

TirzaIk zit op basketbal omdat ik het een leuke sport vind. Je beweegt veel en het is een teamsport, dat vind ik ook leuk. Het team is een heel gezellig team waar je veel mee kan lachen.
~Tirza