Meedoen?

Wil je een keer basketball uitproberen? Dan ben je van harte welkom bij de trainingen in onze sporthal. Kijk bij de zaalindeling waar jouw leeftijdsgenoten spelen en stuur een mailtje naar de ledenadministratie dat je eraan komt!

Basketballen is voor iedereen! Al vanaf 4 jaar mag je komen basketballen! Of je nu 8 of 88 bent, meiden en jongens, basketballen kan altijd bij ons.

Uitleg teamnamen 

Bij de basketball spreken we over teams met spelers van “onder een bepaalde leeftijd”. Dus de U14 is het team met spelers onder 14 jaar oud. 1 januari is de leeftijdsgrens.

Lid worden is heel eenvoudig. Voor elk team geldt dat door iedereen kosteloos en vrijblijvend drie keer meegetraind kan worden. Daarna kun je je inschrijven als lid door het invullen van het inschrijfformulier, welke via de website of de ledenadministratie te verkrijgen is. Voor het lidmaatschap is inschrijfgeld en contributie verschuldigd, de hoogte daarvan is terug te vinden op het inschrijfformulier en op de website.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met de ledenadministratie. Zij staat je graag te woord. Je mag altijd starten met een paar keer meetrainen om te zien of je het echt leuk vindt.

Lid worden kan door het invullen van het  inschrijfformulier. Print het uit, stuur het op en binnenkort sta jij lekker met ons mee te ballen!

Contributie

De contributie wordt vier keer per jaar (jan, apr, jul en okt) via automatische incasso geïnd. Er wordt eenmalig inschrijfkosten geïncasseerd. De tarieven staan vermeld op het inschrijfformulier.

Jaarlijks tijdens de Algemene Ledenvergadering wordt besloten of de contributie en/of het tenuegeld voor dat jaar verhoogd zal worden. Daarnaast zal per 1 januari van elk jaar de contributie worden verhoogd met een percentage dat overeenstemt met het prijsindexcijfer DPI.

Voor leden die buiten Zeewolde gaan studeren, maar wel graag betrokken willen blijven bij de vereniging door het meespelen van wedstrijden is (in overleg met het bestuur en in individuele gevallen) korting op het lidmaatschap mogelijk. Meer informatie daarover is bij de Penningmeester@desnipers.nl te verkrijgen.

Opzeggen

Opzeggingen dienen schriftelijk te gebeuren bij één van de bestuursleden. Opzeggen kan per einde jaar mits een opzegtermijn van 2 maanden in acht wordt genomendus uiterlijk per 31-10 (lidmaatschap stopt dan per 1 januari) of 30-04 (lidmaatschap stopt dan per 1 juli)

Wilt u na een opzegging bij een andere vereniging gaan spelen vraag dan bij de penningmeester naar een schuldvrijverklaringZonder schuldvrijverklaring van uw oude vereniging bent u niet speelgerechtigd bij een andere vereniging.